Prestigieuze Gunning voor Group K: Raamcontract van Provincie Limburg Binnengehaald!


Als volgende mijlpaal in haar succesverhaal kondigt Group K de toekenning aan van het prestigieuze overheidscontract, 'Raamovereenkomst software en diensten' – Uitgebracht door Provincie Limburg.

Dit contract plaatst Group K in een bevoorrechte positie om zowel de openbare instanties in Limburg als de provinciebesturen in Vlaanderen te voorzien van hoogwaardige softwareoplossingen en aanverwante diensten.

Het Provinciebestuur Limburg heeft de kracht van Group K om dit uitdagende project naadloos te vervullen, erkend. "De aanwezige expertise binnen Group K, in combinatie met hun vooruitziende blik op het gebied van cybersecurity, getuigen van de slagvaardigheid van deze organisatie om deze opdracht naar behoren in te vullen," oordeelde het selectiecomité van de Provincie Limburg.

‘De toewijzing van dit contract is grotendeels gebaseerd op de vooruitstrevende visie van onze organisatie op het gebied van cloudtransformatie en de ingrijpende gevolgen ervan op de cybersecuritystrategie binnen de nieuwe manier van werken van een onderneming of openbaar bestuur’, vult Frank Keunen, de CEO van Group K, aan, en verklaart verder: "De gunning van dit contract is een erkenning van onze visie, die volledig in lijn blijkt te zijn met die van de aanbestedende overheid. Dit versterkt ons gevoel van trots en bevestigt de synchroniciteit van onze doelen."

Trusted Partner for IT Security, Connectivity & Cloud | Group K

Trusted Partner for IT Security, Connectivity & Cloud | Group K

Accelerate digital transformation, optimize architecture and licensing, enhance connectivity, security, and IT management. Get the latest updates on our IT blog.

ONTDEK MEER

Most recent posts

BY e-mail

Subscribe to newsletter

Stay connected with us and keep up with the latest industry news, insights, and company updates by subscribing to our newsletter. Stay UP-TO-DATE!

Blog

In the spotlight

“Empowering businesses to thrive in the digital age”

Collaboration is at the heart of everything we do at Group K. We believe in forging strong partnerships with our clients, enabling us to understand their specific needs and deliver solutions that drive lasting results. Our team is committed to providing unparalleled customer support, ensuring that we are always available to answer questions, provide guidance, and offer expert advice.

How can we help?

Discover our dedicated support team to help you

Expert advice?

We provide tailored recommendations to help you optimize your IT infrastructure.